Multiselector Multiselector

Groen denken en doen

Bij Mulcol International voelen wij ons verantwoordelijk voor het milieu en de veiligheid van de huidige- en toekomstige generaties. Dagelijks streven wij naar het vinden van de juiste balans tussen deze elementen.

Met onze producten, verpakkingen en werkwijze zetten we maximaal in op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en onze gezondheid. Op deze manier bieden we effectieve en tegelijkertijd milieuvriendelijke oplossingen aan.

Iedere dag maken we bewuste keuzes om zo duurzaam mogelijk te werken. Dat zit in praktische zaken zoals digitale folders, digitale facturatie en dubbelzijdig printen. Maar ook een wagenpark dat een groen energielabel heeft en bijvoorbeeld onze elektrische heftruck.

In ons pand hebben we een warmte-terugwin-systeem (WTW). Dat is een energiezuinige installatie die de warme lucht van onze machines opnieuw gebruikt. Deze warmte zorgt voor een optimale verwarming en ventilatie van het magazijn.

Mulcol producten worden bovendien uitgebreid getest, waarbij de belasting voor het milieu tot een minimum is beperkt. Vrijwel al onze producten zijn dan ook vrij van schadelijke stoffen. Onze verpakkingen zijn veelal van herbruikbaar karton en bevatten zo min mogelijk plastic. Bij alle beslissingen die we nemen, kiezen we altijd voor de meest duurzame variant. Nu, maar zeker ook bij keuzes die we morgen maken.

x

Hulp nodig?

Staat uw keuze er niet tussen? Of begrijpt u niet hoe u verder moet? Geen probleem, wij helpen u graag verder!

Neem contact op of bel de Klanten service