Multiselector Multiselector

Opleidingen

In Nederland zijn jaarlijks zo’n 40.000 branden, waarbij dikwijls dodelijke slachtoffers vallen. Naast de slachtoffers lopen de totale kosten van brandschade op tot ruim 1 miljard euro per jaar. Overheden hanteren daarom strenge voorschriften voor de brandveiligheid binnen gebouwen. Alleen wanneer u de juiste maatregelen neemt - met in de praktijk geteste oplossingen - dan voldoet u aan de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid. Bij een eventuele brand blijft de schade dan beperkt tot het compartiment.

Opleidingen voor passieve brandveiligheid

Bij Mulcol International kunt u gebruikmaken van een opleidingscentrum waar u opleidingen op het gebied van passieve brandveiligheid kunt volgen. Tijdens deze opleidingen wordt dieper ingegaan op regelgeving, geteste oplossingen en hoe Mulcol-producten op een juiste manier toegepast moeten worden.

Op deze manier leert u het principe achter onze geteste brandwerende systemen, zodat u een gebouw (brand)veilig kunt maken volgens de eisen. Naast trainingen in onze ruimte in Middelburg verzorgen wij ook opleidingen bij u op locatie.

Wij vinden het belangrijk om u opleidingen op maat aan te bieden en vooral gebruik te maken van uw praktijkervaringen. Daarom ruimen we tijdens de opleiding veel tijd in om deze situaties te bespreken en samen te zoeken naar de juiste brandwerende oplossing.

De opleidingen zijn bedoeld voor:
  • Verdelers
  • Installateurs
  • Applicatiebedrijven
  • Gemeenten
  • Brandweerkorpsen
  • Adviesbureaus
  • Architecten

De opleidingen zijn kosteloos te volgen en alle lesmaterialen worden door Mulcol verzorgd. Lees hier meer over de opleidingen van Mulcol. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

De revolutionaire Multicollar Slim

De revolutionaire Multicollar Slim

De Mulcol Multicollar Slim is één van onze revolutionaire producten. De Multicollar Slim bestaat uit een roestvrijstalen band met 174 segmenten met een totale ...

Lees meer 24-08-2017
Installatie Vakbeurs Gorinchem 2017

Installatie Vakbeurs Gorinchem 2017

Op 28, 29, 30 maart stond Mulcol International op de installatie Vakbeurs in Gorinchem. Tijdens deze beurs hebben we het nieuwe brandwerende ...

Lees meer 01-06-2017
Voorkom branddoorslag door sparingen en doorvoeringen af te dichten!

Voorkom branddoorslag door sparingen en doorvoeringen af te dichten!

Sparingen zijn niet meer dan gaten die soms voorzien zijn van installaties (doorvoeringen), in wanden en vloeren. Wanneer deze wand of vloer ook een ...

Lees meer 01-04-2017
x

Hulp nodig?

Staat uw keuze er niet tussen? Of begrijpt u niet hoe u verder moet? Geen probleem, wij helpen u graag verder!

Neem contact op of bel de Klanten service