Multiselector Multiselector
De revolutionaire Multicollar Slim

De revolutionaire Multicollar Slim

24-08-2017

De Mulcol Multicollar Slim is één van onze revolutionaire producten. De Multicollar Slim bestaat uit een roestvrijstalen band met 174 segmenten met een totale lengte van 2610 mm. Deze wordt geleverd met 20 multiclips en 20 multiscrews die geschikt zijn voor zowel flexibele als massieve constructie. Naast genoemde constructies kan het manchet tevens op steenwol brandschotten worden gemonteerd. De Multicollar Slim kan gemakkelijk worden gesneden op de gewenste lengte. Met een hoogte van slechts 30 mm is dit het meeste slanke brandmanchet wat op dit moment beschikbaar is.

De Multicollar Slim kan gebruikt worden voor leidingen tussen de Ø40 mm en Ø315 mm, dit is zeer uniek voor een brandmanchet! Als moderne producent van innovatieve producten heeft Mulcol International de meest recente plastic buizen getest die op de markt beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld: Geberit Silent, Wavin Sitech en Rehau Rapiano Plus; geluidsarme buizen die gebruikt worden voor riolering. De vezelversterkte en samengestelde buizen zoals: Aquatherm Blue, Green en Red buizen. Ook zijn aluminium composietbuizen zoals Uponor, Henco, Geberit Mepla, Wavin Tigris en Alpex DUO met succes getest. Sommigen van hen zijn tevens getest met PE-schuim.

Ook concentrische afvoerleidingen (RGA/VLT) en aluminium rookgasafvoerleidingen als zijn getest in flexibele en massieve constructies. De Multicollar Slim is tevens getest met niet-brandbare buizen zoals koper en staal geïsoleerd met elastomeer isolatie.

Bekijk onze Multiselector voor alle oplossingen met de Multicollar Slim!

x

Hulp nodig?

Staat uw keuze er niet tussen? Of begrijpt u niet hoe u verder moet? Geen probleem, wij helpen u graag verder!

Neem contact op of bel de Klanten service